Fri entré

16 januari–3 februari är Form/Design Center tillfälligt stängt, då vi bygger nya utställningar. Läs mer»

Program

Program

Ta del av ett brett utbud av programaktiviteter öppna för alla. Med utgångspunkt i utställningarna såväl som hållbar samhällsutveckling arrangeras föreläsningar, seminarier, samtal och workshops i samverkan med en rad organisationer och aktörer inom arkitektur, design och konsthantverk.

Visning av Ung Svensk Form

Guidade visningar varje vecka

Onsdagar och lördagar
Visningar
Plan 2

Få ut ännu mer av ditt besök på Form/Design Center genom att gå på våra kostnadsfria visningar. Onsdagar och lördagar med start den 15 februari kan du lyssna när vi berättar om utställningen Cathedral Thinking!

Läs mer
Drop in för barn

Aktiviteter för barn

Barn och unga

På Form/Design Center finns det alltid något kul för barnen att göra. De kan till exempel gå på skattjakt i huset eller skapa något spännande i vår drop-in verkstad.

Läs mer
Grafik för konferens

Designens roll inom gestaltad livsmiljö #4

20 april 2022
Konferens

Form/Design Center och Röhsska museet arrangerar tillsammans en serie halvdagskonferenser med syfte att lyfta design och tydliggöra det vidgade designområdet inom den nya politiken för Gestaltad livsmiljö. Den fjärde konferensen sker på plats på Form/Design Center i Malmö, samt livesänds på vår hemsida.

Läs mer
OBS: Konferensen startar 22:25 min in i sändningen.

H22: Politiken i praktiken – perspektiv på hållbara livsmiljöer

Konferens
Helsingborg

Se heldagskonferensen från H22 i Helsingborg med utgångspunkt i Gestaltad livsmiljö och New European Bauhaus som lyfter frågor kring framtidens gestaltade livsmiljöer.

Läs mer
SSDD Studio Lokstallarna

SSDD Studio

Southern Sweden Design Days

Titta på SSDD Studio! Under Malmös nya designfestival Southern Sweden Design Days 19–22 maj 2022 visades ett fullspäckat program med panelsamtal, seminarier, intervjuer och workshops. I programmet finns också en mängd digitalt innehåll att utforska.

Allt innehåll i SSDD Studio och digitala programpunkter går att se i efterhand på southernswedendesigndays.com.

Titta på SSDD Studio