Butik

Plan 1

I Form/Design Centers butik på första våningen finner du böcker om arkitektur, design och konsthantverk och ett utvalt sortiment av lokalt producerad design och konsthantverk.

Butiken Form Design Center

Form/Design Center samarbetar med den Stockholmsbaserade konstbokhandeln Konst-ig för att erbjuda en specialiserad bokhandel i butiken. I butikens sortiment finns även inredningsdetaljer, glas, smycken, leksaker, accessoarer och affischer. Alla intäkter från butiken bidrar till att skapa en öppen mötesplats med utställningar, programverksamhet och utvecklingsprojekt inom arkitektur, design och konsthantverk. Ditt bidrag är en viktig del i att möjliggöra verksamheten.

Om bokhandeln

Konst-ig är Sveriges främsta källa för böcker om design, arkitektur, hantverk, konst och fotografi. Bokhandeln öppnade i Stockholm 1994 och är välkänd för sin expertis och urval av internationella och svenska titlar som speglar det viktigaste arbetet inom konst- och designyrken idag.

Besök butiken

ORDINARIE ÖPPETTIDER 
Tis–lör 11–17
Sön 12–16

PLATS
Form/Design Center
Lilla Torg 9, 211 34 Malmö

Följ oss gärna på instagram.com/butik.formdesigncenter

Vid frågor, kontakta oss gärna:
Tel: 040-664 51 60
butik@formdesigncenter.com

Webbutik

I vår webbutik kan du bland annat köpa inredningsdetaljer, DIY, böcker, accessoarer och affischer, såsom Olle Eksells klassiska Ögonkakao och vår populära almanacka. 

Till webbutiken