Medverkande formgivare i utställningen

Karolina Brobeck
Med en drivkraft i nyfikenhet och en vilja till ständig framåtrörelse formger hon keramik som lyckas vara rustik men ändå delikat, inte sällan med en touch av humor.
www.karolinabrobeck.com

Future Days
Future Days är en designstudio i Malmö, som designar inredningsföremål och möbler i futuristiska former med vibrerande färger.
www.futuredays.se

Lisa Hilland
Lisa Hilland skapar samtida design med en poetisk twist, som kombinerar modern högteknologisk produktionsteknik med hantverk.
www.lisahilland.com

Carina Seth Andersson
Svensk formgivare som gjort många moderna klassiker i glas. Många av hennes verk står utställda på museer runt om i Sverige, men hon har även gjort utställningar internationellt.
www.carinasethandersson.com

Siri Skillgate
Skillgate Design är en multidisciplinär designstudio baserad i Malmö. I studion arbetar det med både med innovationsprojekt kring textil och produktion samt med produkt och möbeldesign.
skillgate.se

Kristina Stark
Kristina Stark är industridesigner som arbetar med formgivning för hemmet, köket och bordet åt ett antal uppdragsgivare såväl i Sverige som utomlands.
www.designkristinastark.se

Studio Trojka
Designbyrån är baserad i Sverige och Japan. De arbetar med många olika typer av projekt med olika inriktning, inredning, möbler, belysning och hemelektronik.
www.studiotrojka.com