Form/Design Center öppnar popup-butik på Lokstallarna under Southern Sweden Design Days 19-22 maj! Fram till 19 april är det möjligt för designers som deltar i Southern Sweden Design Days att ansöka om få sälja sina produkter i popup-butiken.

Produkterna presenteras i en utställningsvagn NOMAD på Main location formgiven av Stoft Studio och Kajsa Willner och kan köpas av besökare direkt på plats. Passa på att visa upp och sälja dina produkter till en bred publik under designfestivalens fyra dagar!

Villkor

Ansökan är öppen för:

Designers som deltar i Southern Sweden Design Days 2022.
Objekt med konsumentpris på upp till 3 000 kr inkl. moms.*

*Optimalt prisläge för den här typen av säljkanal och besökare bedömer vi vara omkring 100 -1 000 kr inkl. moms, men vi välkomnar objekt upp till 3 000 kr inkl. moms.

Försäljning i popup-butiken sker på kommission. Form/Design Center tar 35% av försäljningspriset vid såld produkt. Designers erhåller 65% i betalning för sålda varor i popup-butiken.

Ansökan och urval

Designers ansöker om att delta i Form/Design Centers popup-butik på Lokstallarna genom att skicka in en ansökan (stående A4-format) till butik@formdesigncenter.com senast kl 23:59 den 19 april 2022, innehållande följande information: 

SÖKANDE 

Namn designer/studio
Titel programpunkt SSDD 2022
E-mail 
Telefon 

OBJEKT 

Titel objekt 
Typ av objekt 
Dimensioner (LxBxH) 
Kort beskrivning av objekt
Konsumentpris i SEK (inkl. moms)
Bild/er (foton, skisser och/eller renderingar av objekt) 

Det är möjligt att ansöka med flera objekt. Slutligt urval görs av Form/Design Center. Senast 26 april ges återkoppling till de sökande om vilka objekt som väljs ut för försäljning via Form/Design Centers popup-butik under Southern Sweden Design Days 2022.

OBS: Det är inte nödvändigt att ansöka om att medverka i popup-butiken med objekt som redan finns i Form/Design Centers ordinarie butikssortiment.