Open Architecture Studio är ett tillfälle för kollegor emellan och nyfikna Malmöbor att ta del av pågående projekt och processer under två dagar, 11–12 september 2024. Initiativet syftar till att ge ett tillfälle att mötas i ett bredare samtal om arkitektur där dialog, process och resultat är i centrum. 

Vem kan delta

  • Arkitekter inom byggnad, inredning, planering och landskap.
  • Byggnadsantikvarier.
  • Institutioner och offentliga aktörer.

Konceptet är enkelt

Ni som kontor väljer själva om ni vill delta under en eller två dagar och vad ni vill visa eller berätta om. Ni väljer själva om programpunkten sker på ert kontor eller som ett platsbesök, exempelvis. För att besökare ska kunna ta del av OAS i sin helhet är det viktigt att ni har öppet och arrangerar er programpunkt någon gång mellan kl. 15–19 (längre öppettider är givetvis också okej). Genom anmälningslänken nedan samordnar Form/Design Center eventet för att tillgängliggöra information för besökare.

Anmälan

Anmäl dig senast den 21 augusti 2024.

Anmäl dig här

 

Så här går du tillväga:

Bestäm vilken eller vilka dagar ni vill delta och vilka projekt ni vill visa upp och hur.

Anmäl er på länken där ni fyller i namn på kontor, plats, kontaktperson, datum och tider, info om programpunkten, länk till hemsida och en bild.

Anmälda kontor ansvarar själva för bemanning, omkostnader och programinnehåll.

Efter anmälan skapar Form/Design Center en digital karta där deltagande kontor är markerade med adress och info. Informationen om OAS sprids till besökare genom hemsida, nyhetsutskick och sociala medier. 

Grafiskt material för spridning och delning samt skyltmaterial och affischer kommer finnas för nedladdning.

För dokumentation av dagen kommer Form/Design Centers fotograf att besöka ett antal av kontoren.

För frågor tveka inte att höra av er till Angelica Åkerman: angelica.akerman@formdesigncenter.com