Lokstallarna kommer att utgöra en samlingsplats för eventet och husera invigning, utställningar och en studio med seminarier och panelsamtal inför publik.

Lokstallarna i Kirseberg har en stark personlighet och historia. På 1930-talet var den gamla järnvägsverkstaden Malmös näst största arbetsplats. Idag har lokalerna fått ett nytt liv och fungerar som ett pulserande kultur- och hantverkscenter.

Ställ ut på Main location

På Main location kommer större utställningar visas (begränsat antal) med tydlig koppling till årets tema "Proximity". Utställningarna väljs ut av en panel. Minsta utställningsyta är 50 m² inomhus och 25 m² utomhus. Önskad yta anges i ansökan. Tilldelad yta meddelas vid bekräftelse av medverkan på Lokstallarna.

Praktisk information

Ta del av praktisk information om Main location innan du skickar in din ansökan. Läs mer här!

Steg 1: Anmälan till SSDD 2022

Anmäl din programpunkt till Southern Sweden Design Days senast 15 januari. Ange ditt intresse om att ställa ut på Main location i anmälan. 

Ansök till SSDD här!

Steg 2: Ansökan till Main location

Ansök om att ställa ut på Main location senast 31 januari.

Ansök till Main location här!

SSDD Studio

På plats i Lokstallarna kommer besökare även kunna ta del av panelsamtal, seminarier och workshops i SSDD Studio som i år kommer ligga vägg i vägg med utställningshallen (i samarbete med in-discourse). Programmet kommer även livesändas under eventdagarna via southernswedendesigndays.com.

Läs mer här!