Har du funderat på att ställa ut på Londons Design Fair? En inflytelserik, internationell mässa som lockar mängder av besökare, och där intresset är stort för svensk design. I år skapade Southern Sweden Creatives möjligheten för 13 sydsvenska designföretag att delta vid mässan genom den svenska designpaviljongen, som också utsetts till ”Bästa Monter 2018”. Nu har du chansen att höra om deras upplevelser och erfarenheter – kring mässan, exponeringen, nätverkandet och affärsmöjligheterna.

En representant från det globala affärsnätverket Enterprise Europe Network med kontor i 60 länder kommer också att finnas på plats för att berätta mer om hur EEN arbetar med match making för svenska bolag som ska ta sig ut på nya marknader. Genom deras nätverk och service kan de hjälpa till med att hitta utländska affärspartners såsom distributörer, producenter eller återförsäljare.

PLATS: Form/Design Center
ARRANGÖR: Southern Sweden Creatives
FÖR VEM: Alla som medverkat vid årets satsning och alla som är nyfikna på mässan och att eventuellt ställa ut på LDF i framtiden
KOSTNAD: Gratis
ANMÄLAN: Senast den 14 nov till terese@formdesigncenter.com