I Form/Design Centers entréhall möts du under sommaren av en installation med hållbara ljudabsorberande väggpaneler, rumsavdelare och pendlar tillverkade av naturliga eller återvunna material som hampa, torv och pappersgarn.

Medverkande formgivare 

Amsell & Berlin Design studio

Designstudion Amsell Berlin grundades i Stockholm av Pia Amsell och Barbro Berlin. Deras ambition är att skapa funktionella produkter med ett meningsfullt uttryck som förenklar och förbättrar vardagen för många människor.

Carina Seth Andersson

Svensk formgivare känd för sina distinkta men ändamålsenliga glas- och keramikarbeten. Hennes designprocess handlar om att skala tillbaka, hitta balansen mellan enkelhet och meningsfull form för att skapa verk som är tidlösa.

Ingegerd Råman

Ingegerd Råman, svensk krukmakare och glasformgivare.

Johanna Örn

För den svenska designern är naturen en oändlig inspirationskälla, eftersom hon finner inspiration i olika taktila ytor, organiska strukturer av naturmaterial och i den mångfald av färger som finns i naturen. Designprocessen handlar om att hitta den rätta balansen mellan det unika uttrycket och den självklara enkelheten och kvaliteten i god design som gör att ett föremål håller i längden.

Monica Förster

Skaparen av några av de mest internationellt kända objekten i svensk samtida design idag växte upp nära den arktiska cirkeln i norra Sverige. Hennes arbete kännetecknas av en stark känsla för ren form blandat med en aldrig sinande nyfikenhet på nya material och teknik.

Riitta Papinniemi

Riitta Papinniemi är en finländsk designer som specialiserat sig på inredning och brukstextilier samt design av "mjuka" material.

SynnÖVE Mörk

Synnöve Mork är en designer som huvudsakligen arbetar med att utveckla produkter i textilmaterial tillsammans med välkända kunder i Sverige och världen över. Hon har designat allt från sängkläder, kuddar, gardiner, mattor, rumsavdelare och till och med hålsängar. Streck, rutor och prickar är hennes favoritmönster