Julen närmar sig med stormsteg! Form/Design Centers butik är fylld med massor av julklappsinspiration av lokalt producerad design och konsthantverk. Ta del av förmånliga erbjudande under kvällen. Handla för över 200 kr så får du en goodiebag (så länge lagret räcker – först till kvarn).

I caféet är det premiär för Love Coffee – kaffe i världsklass från rosteriet i Lund. Representanter från Love Coffee kommer vara på plats under kvällen. Njut av värmande pumpasoppa och surdegsbröd. Vi bjuder på glögg och pepparkakor.

Form/Design Centers designbutik

I vår butik finner du bland annat inredningsdetaljer, glas, smycken, DIY, böcker, leksaker, accessoarer och affischer. När du handlar i vår butik och webbutik stödjer du både lokala formgivare och Form/Design Centers verksamhet. Alla intäkter från butiken bidrar till att skapa en öppen mötesplats med utställningar, programverksamhet och utvecklingsprojekt inom arkitektur, design och konsthantverk. 

Form/Design Centers tidskriftscafé

Form/Design Centers café ligger på första våningen i huset. Platsen erbjuder en plats att sitta i lugn och ro och läsa tidningar, dagdrömma eller jobba en stund, med tillgång till fri uppkoppling. Caféet erbjuder kaffe/te, goda smörgåsar, hembakade bullar och kakor. I bokhyllorna hittar du ett stort antal svenska och internationella tidskrifter inom arkitektur, design, inredning, mode, slöjd, konst, trädgård och samhälle.