Form/Design Center stödjer i år sydsvenska designföretags medverkan under London Design Festival genom att arrangera den svenska designpaviljongen på London Design Fair.

Denna kick-off vänder sig till årets utställare som blivit utvalda genom open call, så att ni får möjlighet att träffa varandra och höra mer om vår satsning under London Design Fair – vad kan ni förvänta er och hur kan ni förbereda er för att få ut så mycket som möjligt av er medverkan.

Mötet är också öppet för er som är nyfikna på London Design Fair och som funderar på att åka dit i år eller i framtiden och vill veta mer om mässan och om Form/Design Centers aktiviteter inom ramen för satsningen.

Som ny strategisk partner kommer Business Sweden att tillhandahålla kostnadsfri individuell affärsrådgivning utifrån de medverkade bolagens behov genom insatsen Växthus. Stödet utgörs av ett skräddarsytt program utformat utifrån bransch och medverkande företag, bestående av onlinesupport och aktiv coachning genom ett antal gruppsessioner samt individuella möten. Möjligheter finns också till fördjupat stöd, exempelvis i form av support med att hitta samarbetspartners på nya marknader via Business Swedens utlandskontor samt behovsanpassade aktiviteter med syfte att skapa en marknadsplan för utvalda marknader. Initiativet Växthus utgör ett långsiktigt stöd som löper från kick-off till mars 2020, detta för att säkerställa maximal effekt för de deltagande företagen.

På plats finns också ytterligare partners; Region Skåne, Invest in Skåne och EEN – Enterprise Europe Network; för att berätta mer om hur de stödjer initiativet.

Vi vill också passa på att tipsa om ett Brexit-event som arrangeras av Expportcentrum Skåne den 11 april som kommer att informera kring hur Brexit kan inverka på handel till UK, mer info här.

PLATS: Form/Design Center
FÖR VEM: Årets utställare och alla som är intresserade av projektet
KOSTNAD: Gratis
ANMÄLAN: Anmäl dig till terese@formdesigncenter.com senast fredag 12 april.