Fri entré

Tidskriftscafé

Plan 1

Form/Design Centers café ligger på första våningen i huset. Vi erbjuder en plats att sitta i lugn och ro och läsa tidningar, dagdrömma eller jobba en stund, med tillgång till fri uppkoppling.

Andrea Viktor fikar

Caféet erbjuder kaffe/te, goda smörgåsar, hembakade bullar och kakor. I bokhyllorna hittar du ett stort antal svenska och internationella tidskrifter inom arkitektur, design, inredning, mode, slöjd, konst, trädgård och samhälle. Om du behöver komma i kontakt med caféet, ring 040-664 51 61.

Love Coffee

Premiär för nytt kaffe!

Love Coffee

Love Coffee rostar sitt kaffe i Lund sedan 2009. De strävar efter långsiktiga relationer med sina producenter och partners för att på så sätt bygga en hållbar försörjningskedja. De väljer alla samarbetspartners med omsorg för att vara säkra på att de delar samma värderingar – att arbeta hållbart ur både ett miljö- och ett medmänskligt perspektiv.

Rawboll

Gör vår populära rawboll hemma

Emma och Sussi i tidskriftscaféet delar med sig av receptet på en av våra storfavoriter så att du kan njuta av våra populära rawbollar hemma. Förutom att de är goda är de också lätta att göra.

Ingredienser 

2 dl cashewnötter
50 g mörk choklad (vi har en god 70 % ekologisk choklad från Malmö Chokladfabrik i webbutiken)
20 stycken torkade aprikoser
Zest från en ekologisk apelsin
Lite honung eller agavesirap
Kakaopulver eller krossade nötter

Gör så här
Mixa nötter och choklad till små bitar. Häll i övriga ingredienser och mixa till en lagom fast massa. Forma till bollar och rulla i kakaopulver eller krossade nötter.