Tidskriftscafé

Plan 1

Form/Design Centers café ligger på första våningen i huset. Vi erbjuder en plats att sitta i lugn och ro och läsa tidningar, dagdrömma eller jobba en stund, med tillgång till fri uppkoppling.

Andrea Viktor fikar

Utbud

Caféet erbjuder kaffe/te, goda smörgåsar, hembakade bullar och kakor. I bokhyllorna hittar du ett stort antal svenska och internationella tidskrifter inom arkitektur, design, inredning, mode, slöjd, konst, trädgård och samhälle. Om du behöver komma i kontakt med caféet, ring 040-664 51 61.

Möbler från Skandiform och String

Caféet är inrett med möbler från Skandiform, med bas i Vinslöv i norra Skåne, och hyllor från String Furniture, med bas i Malmö.

Rawboll

Gör vår populära rawboll hemma

Emma och Sussi i tidskriftscaféet delar med sig av receptet på en av våra storfavoriter så att du kan njuta av våra populära rawbollar hemma. Förutom att de är goda är de också lätta att göra.

Ingredienser 

2 dl cashewnötter

50 g mörk choklad

20 stycken torkade aprikoser

Zest från en ekologisk apelsin

Lite honung eller agavesirap

Kakaopulver eller krossade nötter

Gör så här
Mixa nötter och choklad till små bitar. Häll i övriga ingredienser och mixa till en lagom fast massa. Forma till bollar och rulla i kakaopulver eller krossade nötter.

Love Coffee

Kaffe från Love Coffee i Lund

Love Coffee rostar sitt kaffe i Lund sedan 2009. De strävar efter långsiktiga relationer med sina producenter och partners för att på så sätt bygga en hållbar försörjningskedja. De väljer alla samarbetspartners med omsorg för att vara säkra på att de delar samma värderingar – att arbeta hållbart ur både ett miljö- och ett medmänskligt perspektiv.