Partnererbjudande

Var med och bidra till att skapa en öppen mötesplats med utställningar, program, pedagogik och utvecklingsprojekt inom arkitektur, design och konsthantverk. Att vara partner innefattar olika möjligheter till aktivering, kommunikation, exponering och relationer.

Form Design Center fasadbild

Huvudpartner

Att vara Huvudpartner är den högsta nivån av partnerskap för näringslivet. Insatsen är i första hand kontantbaserad. Det innefattar en rad olika möjligheter till aktivering, kommunikation, exponering och relationer. Självklart erhåller du som Huvudpartner branschexklusivitet på denna nivå. Inkluderar även samtliga rättigheter som Main partner för Southern Sweden Design Days (se SSDD Partnererbjudande).

Läs mer

Officiell partner

Att vara Officiell partner innefattar olika möjligheter till aktivering, kommunikation, exponering och relationer. Insatsen är i första hand kontantbaserad, men kan även kombineras med in-kind.

Läs mer

Stödpartner

Att vara Stödpartner ger rätt att benämna sig som partner till FDC, använda namn och logotyp i egen marknadskommunikation, samt möjlighet att delta i nätverksträffar med partners. Insatsen är kontantbaserad.

Läs mer

Officiell leverantör

Att vara Officiell leverantör innefattar olika möjligheter till aktivering, kommunikation, exponering och relationer. Insatsen utgörs i att bidra med produkter eller tjänster relevanta för Form/Design Center. En leverantör erhåller branschexklusivitet i partnerstrukturen.

Läs mer

Mediapartner

Att vara officiell Mediapartner innefattar olika möjligheter till aktivering, kommunikation, exponering och relationer. Insatsen är in-kind, vilket innebär att genom sin räckvidd bidra till att Form/Design Center når ut till lokal, nationell eller internationell publik.

Läs mer

Samverkanspartner

Att vara Samverkanspartner innebär ett nära samarbete med Form/Design Center för att tillsammans generera och sprida ny kunskap genom utställningar, program och utvecklingsprojekt inom arkitektur, design och konsthantverk. Att nå ut till olika målgrupper och driva utvecklingen mot en hållbar framtid.

  • Offentlig sektor
  • Institution
  • Branschorganisation
  • Aktör/Organisation
  • Utbildning
  • Forskning
  • Näringsliv

Läs mer

Dorte Bo Bojesen

Hej!

Vill du veta mer eller har tankar om ett framtida samarbete? Varmt välkommen att höra av dig!

Dorte Bo Bojesen

VD, Form/Design Center

E-mail: dorte@formdesigncenter.com

Tel: 040-664 51 67